Pure Pro e е търговска компания основана през 2011 година с основна дейност внос, дистрибуция, продажба, отдаване под наем и сервиз на устройства за филтриране на питейна вода. Pure Pro е официален партньор за България на няколко международни компании, утвърдени производители в областта на филтрацията : www.waterlogic.com, www.canaletas.com.

Като пионери на българския пазар нашият екип успя да натрупа изключителен опит в областта и за 9 години да достигне до повече от 200 000 консуматора. Ние продължаваме да растем и разширяваме продуктовото си портфолио.

Clearair logo

През 2017 година стартира и иновативният ни проект, свързан с един от най-важните проблеми на нашето съвремие – осигуряването на чист въздух в дома и офиса.

Създадохме брандът Clearair с цел да предложим професионална услуга и пречистватели за въздух с най-високо ниво на филтрация, потвърдено със сертификати за качество от най-реномираните институции в областта.

Pure Pro e официален представител за България на:

  • Winix - Южно корейски дизайнер и производител на продукти за филтрация на въздух и вода за дома и работното място - www.winixeurope.eu
  • и
  • Aerus (преди Electrolux USA) e американска компания – икона с дългогодишна история от 1924, с повече от 50 милиона домакинства, които притежават техни продукти за дома. От своето създаване Aerus® сe ангажира с безупречно обслужване и забележителен технологичен напредък с мотото Еvery home is a healthy Aerus home! - www.beyondbyaerus.com

Pure Pro е единствената компания на българския пазар, която предлага на своите корпоративни клиенти възможността да наемат пречистватели за въздух, осигурявайки регулярни посещения за почистване и подмяна на филтрите.