Технологии за пречистване на въздуха в дома и офиса

Winix и Aerus използват най-съвременни, усъвършенствани и световно признати технологии. Устройствата са тествани и сертифицирани  от най-реномираните институции в областта, които са гаранция за най-високо ниво на филтрация.

Нашата роля е да дефинираме Вашите нужди и да подобрим значително качеството на живот в офиса или дома.

WINIX предлага широка гама от висококачествени и стилни продукти:  пречистватели за въздух , овлажнители. Продуктите на WINIX са известни в световен мащаб с отличното си качество, издръжливост и усъвършенствани технологии в комбинация със съвременен дизайн. Брандът е отличен с  награди за дизайн : Reddot Design, Good Design, IF Design и International Award Escellence Award.

Всички продукти на WINIX са проектирани и произведени в Южна Корея. WINIX  имат дистрибуторска мрежа от партньори, чрез които разпространяват продуктите си в Азия, Америка и Европа. 

True HEPA® филтрите на Winix са от най-висок клас “HE13”, те  улавят до 99.97% от алергените, които се предават по въздушен път като полени, плесени, спори, прах, както и козина от домашни любимци и микроби. Филтрите пречистват въздуха от частици до 0.3 микрона.

Освен висок клас филтрация, пречиствателите за въздух притежават и ” Plasmawave” технология. Тази технология има нулеви емисии на озон и излъчва положителни и отрицателни йони. Това е процес, близък до този в природата и цели унищожаването на бактерии и вирусите. По този начин осигурява по-здравословна среда и намалява значително риска от предаването на вируси и заболеваемостта у дома или на работното място.

 

Виж повече за технологиите на Winix >>

Aerus®
комбинира световни технологии с иновативни и революционни процеси, за да създаде изключително здравословна среда на живот. ActivePure®  е уникална технология за пречистване на въздух и повърхности, разработена за продуктите Aerus®.
Технология е патентована, активна, Сертифицирана Космическа Технология, която унищожава над 99% от замърсителите във въздуха и върху повърхности. Намалява праховите частици и алергените във въздуха, които провокират симптоми на алергия и астма. 
Освежава въздуха и премахва миризмите в застояла среда. Унищожава бактерии и вируси, летливи съединения, дим, пори от плесени, органични химикали и битови миризми. 
Пречистватели Aerus пречистват въздуха в затворени помещения чрез генериране на йони, усъвършенстван HEPA филтър и UVC (Фотокаталитично окисляване).

 

Виж повече за технологииге на Aerus >>