Технологии за пречистване на въздуха - Winix

PLASMAWAVE® технология

PlasmaWave® технология създава положителни и отрицателни йони, които се съчетават с естествената водна пара, за да образуват хидроксили. Хидроксилите моментално неутрализират и спомагат за разпаднето на вируси, бактерии, химически изпарения, миризми и газове на молекулярно ниво.

CLEANCEL®

Директно вградена в пластмасовите повърхности антимикробна материя, която редуцира появата на бактерии, гъбички и акари. Cleancel® намалява бактериалното замърсяване със стафилококус ауреус, Ешерихия Коли и Салмонела.

Cleancel® предпазва от неприятни миризми и бактериално замърсяване.

ИЗМИВАЩ СЕ ПРЕ-ФИЛТЪР

ПРЕ-филтърът събира големи прахови частици, косми и козина от домашни любимци. ПРЕ-филтърът удължава живота на Карбоновия и TRUE HEPA филтъра.

КАРБОНОВ ФИЛТЪР

Този филтър елиминира остатъчeн мириc и органичните частици от въздуха, причинени от битови миризми и домашни любимци.

TRUE HEPA HE13 ФИЛТЪР

TRUE HEPA филтър премахва 99,97% от всички прахови частици във въздуха като фин прах, алергени, гъбички и цветен прашец.

Сертификати - Winix

AHAM е акредитирана и стандартизирана ANSI Организация. Тя разработва и поддържа технически стандарти за различни уреди, като целта е гарантиране на единни и повтaряеми показатели.

ECARF е фондация, която си е поставила за цел да подобри качеството на живот на хората, като насърчава научните изследвания в областта на алергиите. Charite, най-големият университет, болница и седалище на фондацията, осигурява финансиране на научни изследвания, специализирани в изучаването на причините за алергичните реакции.

Alergy UK е водеща благотворителна организация, която предоставя съвети, информация и подкрепа за хората, които имат алергии и непоносимост към някои храни.

Те се представят като „гласа“ на страдащите от алергии хора, които водят битка с тези широко разпространени заболявания.

Проведените тестове от Yonsey University доказват способността на PlasmaWave® да намали наличието на вируса Influenza с 99,6% за един час.