Използвайте пречиствател Winix за превенция срещу грип

Използвайте пречиствател Winix за превенция срещу грип
Новини | ClearAir Admin | 20.01.2023

Някой в обкръжението ви страда ли от обикновена настинка или грип?

 Възрастните се разболяват от два до четири пъти  годишно. Децата обаче се борят по-често и могат да страдат от шест до девет пъти годишно. Поради всички видове вируси, които витаят във въздуха и постоянното развитие на нови вируси, тялото никога не изгражда устойчивост срещу всички тези вируси.

Обикновената настинка се причинява от редица различни видове вируси. Тези вируси навлизат в тялото през очите, носа и устата, причинявайки възпаление в носа, гърлото и синусите. Признаците и симптомите, които варират от човек на човек, може да включват хрема и запушен нос, кихане, кашлица, възпалено гърло, главоболие, а понякога хората дори получават лека температура.

Можете да настинете, ако някой близо до вас киха, кашля или дори говори. Това позволява на замърсените капчици слюнка да излязат, които можете да вдишате.
Чрез кихане вирусите могат да изминат разстояние от 8 метра и да останат във въздуха с часове.
Освен това предаването може да стане чрез директен контакт.
Помислете за ръкостискане с някой, който току-що е кашлял или кихнал.

Настинките понякога изглеждат неизбежни.
Поддържането на имунната Ви система в добро състояние чрез добър сън, движение и предотвратяване на стреса не винаги е лесно, но е възможно да намалят рисковете от инфекция:

Редовно мийте ръцете си
Редовно дезинфекцирайте клавиатурата и мобилния си телефон
Проветрете добре дома и офиса си
Инсталирайте пречиствател на въздух WINIX
Всички пречистватели на въздух WINIX разполагат с TRUE HEPA филтър, който филтрира 99,97% от праховите частици, заедно с нашата уникална технология PlasmaWave, за да минимизира риска от настинки и други заболявания, свързани с вируси.

Галерия
Прочети още..