Прекрасен комфорт и чист въздух, насладете се на най-доброто от двете

Прекрасен комфорт и чист въздух, насладете се на най-доброто от двете
Новини | ClearAir Admin | 01.03.2023

Наближи времето от годината, когато времето може да се промени драстично от ден на ден.
С това идва включването и изключването на  климатични и отоплителни системи, отварянето и затварянето на прозорците. Въпреки че не можем да контролираме климатичните условия , можем  да контролираме въздуха в домовете си и на работното място.
Комбинирайки употребата на пречиствател и овлажнител на въздуха  се наслаждаваме на чист и свеж въздух при най-удобните нива на влажност.

Отварянето и затварянето на прозорците и превключването  от климатизация към отопление води до цял нов кръг от замърсители във вашия дом.
Появяващите се полени и спори на мухъл навън сега намират своя път на закрито и в белите ви дробове.
Нека не забравяме, че застоялият прах, който е бил във вашия климатик през цялата зима, остава във вашите жилища и работни пространства.

Студеният сезон може да е зад нас, но сезонът на алергиите тепърва започва. Така че, въпреки че свежият въздух на отворен прозорец е освежаващ… може би е време за пречиствател на въздуха и превантивано да държите нежеланите алергии настрана.

Наред с превенцията срещу алергени, ние искаме тялото ни да се чувства отлично.
Бързото преминаване от студен към сух въздух както на закрито, така и на открито може да предизвика шок за кожата ви. Липсата на достатъчна влажност, води до странични ефекти като сърбеж, лющене и суха кожа,
сухота в очите, главоболие и може да причини възпаление на синусите ви.
Ключът към борбата с тези симптоми е поддържането на оптимално ниво на влага във въздуха около вас.

Прочети още..