Как да изберем най-добрия пречиствател за въздух за дома?

Как да изберем най-добрия пречиствател за въздух за дома?
Новини | ClearAir Admin | 16.11.2022

Как да изберем най-добрия пречиствател на въздух?
Прекарваме по-голямата част от времето си у дома и наличието на пречиствател за въздуха  действа превантивано при астма, алергии, мухъл, замърсители, бактерии и вируси, пренасяни във въздуха.

Когато започнете да търсите най-добрия пречиствател на въздуха за дома, има някои задължителни спецификации, които трябва да имате предвид:

Пречиствателят на въздух трябва да използва качествен HEPA филтър.
True HEPA® филтрите на Winix са от най-висок клас “HE13”, те  улавят до 99.97% от алергените, които се предават по въздушен път като полени, плесени, спори, прах, както и козина от домашни любимци и микроби. Филтрите пречистват въздуха от частици до 0.3 микрона.

Пречиствателят за въздух да има нощен режим. Всички пречистватели на въздух Winix имат режим на заспиване. Безшумен пречиствател на въздух с нощен режим работи при много ниско ниво на шум, пречиствателят на въздуха трябва да е достатъчно тих, за да не прекъсва съня ви. За да разберете дали един пречиствател на въздух е тих, трябва да погледнете нивото на децибелите.

Изключени светлини: Ако пречиствателят за въздуха има режим на заспиване, освен че работи безшумно, той обикновено изключва и светлината на устройството, така че да не ви разсейва, когато спите. В идеалния случай вашият пречиствател на въздух трябва да има автоматичен режим, за да открива автоматично качеството на въздуха и нивата на светлина, така че да не се налага да регулирате скоростта ръчно.

Пречиствателят на въздух да има максимален капацитет на помещението.
Важно е да вземете предвид размера на помещението, където ще работи пречиствателя Размерът на помещението, което всеки пречиствател на въздух може да почисти, е различен и вие се нуждаете от такъв, който може да филтрира целия въздух в спалнята/детската стая или хола. Освен това, ако имате стая, по-малка от посочения максимален капацитет на въздухопречиствател, това означава, че ще пречиствате въздуха в същата стая по-голям брой пъти. Което е фантастично!

Пречиствателят да е сертифициран.
Пречиствателите за въздух трябва да бъдат сертифицирани от независими и признати агенции, като ECARF или Allergy UK, по този начин сте сигурни, че устройството е ефективно и ще ви помогне да пречистите въздуха във вашия дом.

Размерът и дизайнът на пречиствателите да са подходящи за вашата стая.
Много е вероятно, ако имате малка или средна спалня, да не искате много голямо устройство, което   да заема цялото пространство. Размерът и дизайнът на пречиствателя на въздух също са нещо, което трябва да имате предвид, когато избирате пречиствател на въздуха за вашата дом. 

Продуктите на WINIX са известни в световен мащаб с отличното си качество, издръжливост и усъвършенствани технологии в комбинация със съвременен дизайн. 

 

 

 

Галерия
Прочети още..