Winix: Сътрудникът за чист въздух

Winix: Сътрудникът за чист въздух
Новини | ClearAir Admin | 02.02.2023

Без значение дали работите дистанционно, хибридно или в офис среда – качеството на въздуха, който дишате, е от голямо значение. Миналата година много хора започнаха да се връщат в офиса и бяха въведени нови методи за осигуряване на по-безопасна среда за служителите. Това, което беше ново, сега е стандарт за  работните пространства и това включва наличието на пречиствател за въздух.

Активният въздушен поток подобрява качеството на въздуха и помага за филтрирането на замърсителите. Микробите и вирусите обикновено се разпространяват чрез капчици, когато кашляме, кихаме, говорим и дишаме. Тези капчици или се изпаряват бързо, или остават във въздуха. Поради невидимият ефект е необходима подходяща филтрация за улавяне на тези малки частици. 

Въвеждането на пречиствател на въздуха увеличава циркулацията и филтрирането в офис среда – като същевременно се справя с миризми и алергени. Употребата на пречиствател за въздух в офиса  повишава качеството на въздуха, който вие и вашите колеги дишате, особено ако отварянето на прозорци не е опция. Преди вашата компания да закупи пречиствател на въздух, важно е да знаете, че не всички пречистватели на въздух се произвеждат еднакво. За да се осигури най-високо качество на въздуха, са необходими както TRUE HEPA филтър клас HE13, така и филтър с активен въглен. Тази мощна комбинация улавя  безпроблемно замърсители и миризми във въздуха.

TRUE HEPA филтърът е единственият тип HEPA филтър, който е сертифициран да улавя частици с размер до 0,003 микрона.  Winix True HEPA улавя 99,99% от алергените във въздуха, включително полени, прах, пърхот от домашни любимци и дим. Филтърът с активен въглен е единственият тип филтър, който улавя миризмата. Филтър с активен въглен на Winix редуцира миризмите и наличието на летливи органични съединения (VOC s). 

Употребата на пречиствател за въздух е препоръчителен в работна среда. Повишената циркулация на прави въздуха в затворени помещения по-свеж и редуцира алергените. Правилният пречиствател с високо капацитетни филтри е идеалният сътрудник за чист въздух.

Галерия
Прочети още..