Здравословно и безопасно работно място

Здравословно и безопасно работно място
Новини | ClearAir Admin | 06.12.2021

Вашата компания е позната на българския пазар и се наложи като доказан партньор в осигуряването на вода за нуждите на бизнеса чрез филтриращи диспенсъри. Какво ново?

Pure Pro е ексклузивен партньор за България на няколко международни компании, утвърдени производители в областта на филтрацията на питейна вода и въздух. Предлаганите от нас услуги навлязоха масово на работното място в България и се наложиха като предпочитаното решение. Осигуряването на здравословна среда е сериозно предизвикателство за всеки работодател. Нашата цел е да предвиждаме нуждите и тенденциите в тази област - така се появи и новата ни услуга: продажба и отдаване под наем на пречистватели за въздух.

Темата е актуална. Какви са основните предимства на вашите продукти?

Повечето хора прекарват около 90% от времето си в затворени помещения, а замърсяването на въздуха в офиса или дома ни може да бъде 5 пъти по-голямо отколкото на открито и е най-големият екологичен проблем за човешкото здраве. Напоследък говорим все повече за здравословен начин на живот, а основополагащите условия за това са чиста вода и чист въздух. Научен факт е, че мръсният въздух в помещение може до намали значително нашата работоспособност, да причини главоболие, отпадналост или сънливост. Концентрацията на много хора в офисите е предпоставка за разпространението на вируси и бактерии. Нашите устройства имат технология за пречистване на въздуха, както от фини прахови частици, алергени, миризми , така и от вируси и микроорганизми . Това може значително да редуцира заболеваемостта на работното място и да спести огромни средства на компаниите. Чистият въздух е гаранция за по-добро здраве, а пречиствателите за въздух на „Winix” ефективно осигуряват здравословна среда. Продуктите отговарят на най-високите стандарти и притежават всички значими сертификати в областта.

С какво вашата компания е по-различна?

Това, което отличава Pure Pro e безкомпромисно качество на предлаганото оборудване, съчетано с високите стандарти на сервизната услуга спрямо тяхната поддръжка и хигиена. Предлагаме професионално отношение, съчетавайки го с персоналните нужди на нашите клиенти, това е успешната формула за успешни и дългосрочни бизнес взаимоотношения. Пречиствателите за въздух и диспенсърите за филтрирана вода спестяват разходи на компаниите, оптимизират процеси, без наличие на озон, без излишна пластмаса! Възползвайте се от възможността за безплатен и неангажиращ тестов период.

Галерия
Прочети още..