Здравословно и безопасно работно място /Тема с продължение/

Здравословно и безопасно работно място /Тема с продължение/
Новини | ClearAir Admin | 07.12.2021

Камелия Тонева, мениджър бизнес развитие Пюър Про ООД

Вашата компания е позната на българския пазар и се наложи като доказан партньор за нуждите на социално отговорния бизнес чрез филтриращи диспенсъри и пречистватели за въздух. Какво ново:

Pure Pro e търговска компания основана през 2011 година с основна дейност внос, дистрибуция, продажба, отдаване под наем и сервиз на устройства за филтриране на питейна вода. Pure Pro е официален партньор за България на няколко международни компании, утвърдени производители в областта на филтрацията: /www.waterlogic.com www.canaletas.com/. Като пионери на българския пазар нашият екип успя да натрупа изключителен опит в областта за изминалите 9 години. Ние продължаваме да растем и разширяваме продуктовото си портфолио. През 2017 година стартира и иновативният ни проект свързан с един от най-важните проблеми на нашето съвремие – осигуряването на чист въздух в дома и офиса. Създадохме брандът Clearair с цел да предложим пречистватели за въздух с най-високо ниво на филтрация, потвърдено със сертификати за качество от най-реномираните институции в областта. Отскоро си партнираме и със световно признатата американската компания Aerus. Aerus /ex. Electrolux/ е глобален бранд, който комбинира иновативни технологии с революционни процеси, за да създаде изключително здравословна среда на живот. Иновации в продължение на повече от 90 години с над 50 милиона клиенти.

Как вашите продукти кореспондират с новите завишени изисквания в работна среда:

Предизвикателствата пред работодателите са изключително сериозни и отговорни. Затова ние бързо намерихме решение за безконтактно ползване на нашите диспенсъри за филтрирана вода и можем да предложим “hands free” модул за управление и дозиране с педали. Това е единственото за момента такова решение на нашия пазар и намира вече приложение в много компании.

Радваме се, че имаме възможност да пренесем и Космическата технология на Aerus на българския пазар. И вече можем да пречистим не само въздуха, но и повърхностите в затворено помещение. Beyond Guardian (www.beyondbyaerus.com) e единственият пречиствател на въздух и повърхности на пазара, който използва уникална комбинация от технологии, включително йонизация, по-добър от HEPA филтър 0,1 микрон, карбонов филтър, UVC /Photocatalytic Oxidation/ и сертифицираната и одобрена от NASA ActivePure®Technology, доказано ефективна срещу бактерии, вируси, мухъл, гъби, прах, както във въздуха така и на повърхностите в помещението. ActivePure®Technology е първоначално разработена в сътрудничество с NASA с цел да унищожават зародените във въздуха патогени. Оригиналната технология е използвана на Международната Космическа станция. Тя Е ДОКАЗАНО ЕФЕКТИВНА СРЕЩУ RNA И DNA ВИРУСИ. Ако преди няколко месеца задачата ни бе да пречистим въздуха от фини прахови частици, предизвикателствата след Covid 19 са две. Чрез пречиствателите за въздух можем да осигурим по-здравословна среда, особено при цикличните грипни и вирусни епидемии.

Какви са възможностите за компаниите да ползват вашите продукти и да бъдат гъвкави:

Pure Pro е единствената компания на българския пазар, която предлага на своите корпоративни клиенти възможността и да наемат пречиствателите за въздух, осигурявайки регулярни посещения за почистване и подмяна на филтрите, вкл. да предложим преференциални условия за наем при lock down.

Галерия
Прочети още..